|
Pontos idő: 2010.09.09. 09:00
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
 |
|
 |
|
| Szerző |
Üzenet |
|
Virus
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.09. 17:37 |
| Adminisztrátor |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 18:13 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Vámospércs
|
Hát megértem. Amúgy nem régiben Maffia kérdezte tőlem, hogy benne lennék e egy újabb ligában. Azt mondtam: persze. De átgondoltam és arra jutottam, hogy tőlünk gyengébb klán valószínűleg nem is nevezne.. Nekem az meg nem szórakozás, hogy pl oroszok ellen egy hq-t nem tudunk leszedni. Ez a véleményem, akinek nem tetszik, szóljon be! xDD
|
 |
|
Maffia
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.09. 20:01 |
| Adminisztrátor |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 13:23 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: Zala/Lovászi
|
|
Javítanék...7 csapat van bent...Jelenleg mi játszottunk a legtöbbet NoT klánnal együtt. Érdekeltség nálunk nem tudom mennyire csökkent, inkább aktivitás téren esett vissza dolog. Én mennék következőre is, és Czaboo írása mellett nekem is tetszett cup. Amúgy én első meglátásom az utolsó helyezés volt nekünk, és ezt felül múltuk nem egy lépéssel. Most szórakozás... Game, pub, war... Game, ki akar ? Pub, ennyi elég? War, erre annyit tudok demonstrálni,hogy átnyújtom gc demo-t, s annyira, olyat betanulni, gyakorolni... Utána lehet szórakozás mellett eredményt war-ni... Ha 12 évesekkel játszunk az a baj, ha normális, vagy túl prók az a baj... Amúgy egy két panasz mellett én is emelnék szót, hogy nem csak akkor kell ott maradni játékban, ha jól megy, tehát negatív statnál nem megunni,s elsunyi... Pub emberek elfogadása. Jó, mérgelődni lehet, de nem kell eme dologra nevünk mellett reklámot csinálni szerókon, mert mások játéka nem tetszőleges magunknak. Tehát ne járassuk le magunkat már... Még 1 meccs, és a '09- es ligát köszönöm összes résztvevőnek nagyon ! Szép volt mindenki !
|
|
|
|
 |
|
Norcska
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.09. 21:58 |
| Új tag |
 |
|
Egyetértek Maffiával annyiban hogy nem kéne az a "nyafi" mikor már pár ponttal előttünk vannak mert egyrészt rontja a morált másrészt meg ha már alapból úgy könyveljük el hogy vesztettünk akkor tényleg vesztünk, mind1 hogy játék előtt vagy közben történik ez....részemről szívesen élnék az orosz módszerrel ilyenkor  (aki elfut hátsón lőjük) Ha vasárnapra esik war számíthattok rám, bár nem vagyok egy top gun azért szívesen erősítem a morált  különben ki mondogatná helyettem hogy: nincs nyafi!!! 
|
|
|
|
 |
|
DR@G
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.09. 23:51 |
| Adminisztrátor |
 |
 |
Csatlakozott: 2010.02.05. 22:03 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Nagyréde/Heves megye/Magyarország
|
Üdv a fórumon Nóri! Te aztán jót teszel a morálnak az biztos!  Az tényleg jó volt, hogy kicsit kiruccantunk, ismertünk meg klánokat, embereket. Hivatalosan is európai szinten nyomjuk az ipart, ami nem sok klánról mondható el itthon. Mellesleg ezekután én nem is játszanék itthoni klánok ellen. A HH felé én szivesen nyitnék szorosabb kapcsolatot, balhéban is velünk voltak, remek eddzőparterek (akárhogyis  ) és jó emberek. A következő ligára még szép, hogy megyünk, kell a fájás!  És lesz még olyan, hogy hozunk le rádiót orosz csapat ellen, vagy csítereznek le éppen ők! 
_________________ DR@G
|
|
|
|
 |
|
Maffia
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.12. 18:58 |
| Adminisztrátor |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 13:23 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: Zala/Lovászi
|
|
Ez fél igazság...Amúgy nem úgy kéne a war -t lebeszélni, hogy velük megegyezik ember, és ide bedobni időpontot, és itt van, gyertek. Náluk is megbeszélik mikor jó, de nálunk senki se lett megkérdezve eme időpont,és előtte már fixálva lett! Ez persze nem jó így . Fórum használat is igaz mellékesen, de ha nem tud alapban itt lenni ember,akkor hiába... Olyan időpont kell, amire nálunk is bolintanak, s nem előre fix ! Én is munkából 19:45 kor értem haza, feljöttem, és Ariec írt 20:07 kor, hogy várnak, 20:15 kor BB ! 20:20 kor 3 war képes ember volt Ts- en. Én, Nori, Virus . Nem azért mert többiek nagyot hibáztak, de... Ezt valahogy most kibeszéljük, és ezek után senki talpnyalója nem leszünk ! Ha nálunk előre egyeztetett időpontra nem vállalják emberek megjelenést, akkor nem kap senki se időpontot tőlünk war -ra, ennyi ! Előre újra ...
|
|
|
|
 |
|
Norcska
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.12. 19:14 |
| Új tag |
 |
|
kivételesen én még tudtam is warrol  kérdezősködtem is hogy mi lesz de hát semmi nem lett, pedig én most aztán fel voltam fegyverkezve kakaóval + vaniliás-fahéjas-szilvás-bodzás teával 
|
|
|
|
 |
|
DR@G
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.12. 20:15 |
| Adminisztrátor |
 |
 |
Csatlakozott: 2010.02.05. 22:03 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Nagyréde/Heves megye/Magyarország
|
LoL Nóri, de guszta! Ez a g'army, kedd, szerda vagy csütörtök. Hiába kérdeztem szombatot, nekik nem jó. Na most akkor ha nekünk meg hétköznap nem jó?  A másik meg hiába írok hogy figyu skacok, kinek jó ekkor meg akkor? 2 ember talán válszol is rá, ilyet már játszottunk korábban, nem jött be. Én mondtam ez előtt is, hogy fix időpont, aztán ha nem vagyunk elegen akkor nem. Azért nehezteltem tegnap kicsit, mert eddig mentek éjfélig a játszadozások, amikor meg kéne, sehol senki már fél 8-kor... Kibeszélni meg nem kell semmit, toljuk jövőhétre, aztán ha akkor sem, akkor még tovább... Egyszer csak itt lesz a csapat is végre, nincs semmi gond.
_________________ DR@G
|
|
|
|
 |
|
Maffia
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.17. 00:13 |
| Adminisztrátor |
 |
|
|
Thx mindenkinek a game-t !
|
|
|
|
 |
|
Maffia
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.24. 16:46 |
| Adminisztrátor |
 |
|
|
Figyelem ! Bas összecsapást szeretnék kitűzni . Jelentkezőket várok eme célból ! Elvárások hetente legalább 1 alkalomból a többi aktív emberrel való bas játék, és az utána következő tréningen való szereplés ! Aki jelentkezne,az adjon heti időpontot, hogy mely napok felelnek meg ! Hawe more fun ! Hajár mi !
|
|
|
|
 |
|
rSp
|
Hozzászólás témája: Re: WAR információk  Elküldve: 2010.03.24. 17:21 |
| Új tag |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 17:40 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Hángöry/Szolnok/Mezőtúr
|
Hello! Én szívesen mennék bas-olni:D, bár nem igen vágom ott a taktikákat, csak megyek és lövök, persze ha teszik a bombát visszajövök leszedni  Hétköznap csak 7, max 8ig tudok lenni suli miatt, ritka kivételes eset hogy 9ig is. Hétvégén szinte mindig online vagyok, bár már kezdődik a foci szezon.
_________________ Minimális célom a maximális!!!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
|
|