|
Pontos idő: 2010.09.09. 09:05
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
 |
|
 |
|
|
rSp
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.02.07. 17:45 |
| Új tag |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 17:40 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Hángöry/Szolnok/Mezőtúr
|
Mi az abszolút üres könyv? Az íratlan szabályok könyve. 
_________________ Minimális célom a maximális!!!
|
|
|
|
 |
|
Cz@b00
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.02.08. 10:25 |
| Haladó |
 |
 |
|
Már megint a zsidók... 60-as évek, Szovjetunió. Hosszú sor áll a pékség előtt. Kijön a pék: - Elvtársak, nem jut mindenkinek kenyér, a zsidók menjenek haza! Eltelik egy óra, pék ismét ki: - Elvtársak, már alig van lisztünk, aki nem párttag, menjen haza! Újabb egy óra, pék ismét ki: - Sajnálom elvtársak, elfogyott a liszt. Nem lesz kenyér. A tömegből egy hang: - A rohadt életbe, már megint a zsidók jártak jól! 
|
 |
|
rSp
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.02.10. 16:29 |
| Új tag |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 17:40 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Hángöry/Szolnok/Mezőtúr
|
Ki az abszolút szerencsétlen? Aki szénakazalba ül és megszúrja a tű! 
_________________ Minimális célom a maximális!!!
|
|
|
|
 |
|
Cz@b00
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.02.14. 22:41 |
| Haladó |
 |
 |
|
"Ez hihetetlen... Bent vagyok a Tescoba a haverjaimmal... piát veszünk... erre mondom nekik kimegyek megkönnyeztetem a hernyót. bemegyek a WC be és mit látok benn??XD két fullra beszívott csávó egy WC kefével(mellesleg tiszta kula volt a kefe) és egy WC pumpával kardoznak miközben az egyik csávó kiabálja ÁLLJ ÁT A SÖTÉT OLDALRA LUKE... Azt hittem ott hugyozok be:D de nem bírtam kihagyni odakiabáltam nekik... Vader nagyúr a király XD erre abbahagyják a kardozást és felém fordulnak majd egymásra néznek és elkezdenek ordítani... NEM VAGY AZ APÁÁNK!!!! na ennyi elég volt elkezdtem kiszaladni és futottak utánam a WC kefével és a pumpával  DDD azt az 1. biztonsági őr ráugrott az egyikre és a másik meg azt mondta: Invázióóó vissza a hipertérbe és fejbebas*ta a biztonsági őrt a kefével majd elszaladt... Na azt hittem hogy a folyosóra pisálok a röhögéstől...."
|
 |
|
Maffia
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.02.16. 09:03 |
| Adminisztrátor |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 13:23 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: Zala/Lovászi
|
|
A történet folytatása ott lenne, ha begurulna a tesco parkolóba egy szippantós autó, és az lett volna a birodalmi romboló, amin érkezik a felmentő hadsereg....
|
|
|
|
 |
|
Funki
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.02.20. 00:39 |
| Adminisztrátor |
 |
 |
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:24 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: a jó izlés határán
|
|
Ragozás magyarul
Én tanulok, te tanulsz, ő lóg, Én vizsgázom, te vizsgázol, ő nem buktatható, Én dolgozom, te dolgozol, ő hátrányos, Én spórolok, te spórolsz, ő segélyt kér, Én építek, te építesz, ő igényel (és kap is), Én gyereket szülök, te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani), ő világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk, Én nevelem a gyerekemet, te neveled a gyerekedet, ő megveri a gyerekeinket, Én megvásárolom, te megvásárolod, ő elrabolja, Én kertészkedem, te kertészkedsz, ő ellopja, Én állatot tenyésztek, te állatot tenyésztesz, ő elhajtja, Én továbbképzem magam, Te továbbképzed magad, ő hülye maradhat, Én adót fizetek, te adót fizetsz, ő visszaigényel, Én nyugdíjjárulékot fizetek, te nyugdíjjárulékot fizetsz, ő méltányossági nyugdíjat kap Én korán meghalok, Te korán meghalsz, ő a társadalom áldozata, ha korán meghal, Az én hamvaimat szétszórják, a Te hamvaidat, kicsi betonfalba falazzák, ő családi márványozott, aranyozott, étellel, itallal pénzzel, arannyal megrakott kriptában tér örök nyugalomra!
_________________ "All I want to do is drink beer and train like an animal."
|
|
|
|
 |
|
Maffia
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.03.03. 10:55 |
| Adminisztrátor |
 |
Csatlakozott: 2010.02.07. 13:23 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: Zala/Lovászi
|
Hogyan idegesítheted fel a repülőn melletted utazó embert? 1. Laptopot előveszed 2. Lassan gondosan kinyitod 3. bekapcsolod 4. meggyőződsz róla, hogy a szomszéd nézi 5. internetet bekapcsolni 6. Szemedet rövid időre becsukod, kinyitod és az égre nézel 7. mélyet lélegzel és megnyitod ezt a linket: http://www.myit-media.de/the_end.html
|
|
|
|
 |
|
Gere
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.03.15. 10:47 |
| Új tag |
 |
 |
|
XD EELmebeteeg!  Én napiszaros viccet mutatok, talán már volt is, ha igen bocsika! - Te, barátom! Mi történt veled? - Ismered a feleségem... - Igen ismerem, de... - Tudod milyen... - Tudom, de akkor is, mi történt? - Szemen vágott egy fagyott csirkével! - Ne már! És miért tette? - Épp a hűtőben matatott, bedőlve, miniszoknya volt rajta. Nem bírtam magammal, felhajtottam a szoknyáját s beraktam neki! - És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról? - Dehogynem! Csak nem a TESCO-ban!
|
|
|
|
 |
|
Norcska
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.03.28. 20:52 |
| Új tag |
 |
|
nem úgy van az  ha van hiperaktív a családban akkor az biztos jobbikos  (ám nem szeretek politizálni,csak nekem Vóna Gáborról a hiperaktivitás jut eszembe...örület hogy hadar  )
|
|
|
|
 |
|
Norcska
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.03.29. 13:32 |
| Új tag |
 |
|
A székely bácsi kimegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza, figyelje nehogy megcsalja. Egy pár nap után látja a koma, hogy Etel (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy a hotelbe. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon Pityunak. - Kérem én sürgönyözni szeretnék! - Mi lenne a szöveg? - Kérem, gyorsan írja. Komám gyere haza, mert a feleségedet egy katonatiszttel szeretkezik! - De kérem uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. - Na jól van. Akkor gyorsan írja: Etel a hotelbe, fekszik egy a fotelbe, valaki hitelbe hatol be Etelbe, textil áru lefelé, hentesáru befelé, a szőrszálak összevissza, baj van komám, gyere vissza!!! Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és olyan irgalmatlan nagyot, vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestül. Felordít: - Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt? Mire a néni: - Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szeretkezésünk! Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról. A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre: - Hát ezt most miért kaptam? Mire a bácsi: - Honnan tudod te, hogy milyen a jó szeretkezés ? Parasztbácsi a híd tetején guggol fényes nappal, és végzi nagy dolgát. ..Arra megy egy rendőr, majd mérgesen rászól: - Bátyám! Ha végzett elviszem! - Végeztem fiam, viheti... 
|
|
|
|
 |
|
Gere
|
Hozzászólás témája: Re: Ma ezen röhögtem...  Elküldve: 2010.03.30. 19:57 |
| Új tag |
 |
 |
|
|
Egy kis irodalmi és történelmi továbbképzés pedagógusoknak Ezeket a mondatokat iskolai dolgozatokban találták:
A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat.
Amíg Madách a börtönben sínylődött, felesége romlásnak indult.
A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak és elfoglaltak a várat.
IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott.
IV. Béla várromokat épített.
A hős várkatonák általában nem érték meg a haláluk napját, mert már korábban elestek a csatában.
Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, és azon felmászott.
A századfordulón Ady termékenyítette meg a tudósokat.
Móricz Zsigmond később megnősül, és elveszi feleségét.
A néma Katrin hallgatag lett...
Arany János 1817-tól 1822-ig született.
A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák.
Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba.
Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra.
Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban.
Zrínyi Miklóst a bécsi kamara által feltüzelt vadkan ölte meg.
Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia.
Petőfi mindent megtenne a nemzet érdekében, csakhogy ő is hősi halott legyen.
Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt.
Kölcsey 1815. januárjától 1816. tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk.
Zrínyinek csak fél szeme volt, ám ez nagyon zavarta a csatákban.
A katonák életüket és halálukat kockáztatták.
A hős holtan esett össze. Ezt később nagyon sajnálta, de akkor már nem volt mit tenni.
A víz oxigénből és folyadékból áll.
A mocsári vész 1526-ban volt.
A Szent Jobb István király bal keze.
Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában.
Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel a fejünk belül sötét.
A föníciaiak kereskedtek és iparkodtak.
A gesztenyesütögető néni kiáll a sarokra, és odacsalogatja az embereket a szagával.
Arábiában a vizet cisztercitákban gyűjtik.
Sok régi kőzetben megtalálhatóak az őskori halak lábnyomai.
Döbrögi a harmadik levonásban két púppal gyarapodik.
A középkorban a várakat katakombákkal lőtték.
Kanada területe egyenlő Európa lakosságával.
A kenguru kicsinye fészeklakó.
A ménes egy nagy lócsomó.
Toldi a csónak felé indult, mikor a cseh vitéz elővette a kardját és majdnem lelőtte Toldi Miklóst, ő azonban észrevette a fondorlatos tervet.
Boldog Margit az erény útját követte. Ártatlan életét és elsőszülött gyermekét az Úrnak ajánlotta.
Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott azzal a szándékával, hogy Magyarországot meghódítsa.
Kolombusz háromszor indult útnak, bár a második útján meghalt.
Az őserdő olyan terület, ahova emberi kéz még nem tette be a lábát.
Zrínyit a bécsi kamarilla által felbérelt ólmozott vadkan ölte meg.
Lincoln anyja már csecsemő korában meghalt.
És akkor a költő megírta a Szundi két apródja című verset.
Julius Ceasart a márciusi Idusok ölték meg.
Egyiptom őslakói a múmiák.
A Magna Charta Libertatum kimondta, hogy ugyanazért a bűnért senkit nem lehet kétszer megölni.
A kutatók az őshazában megtaláltak az ősmagyarok hátrahagyott részeit.
A Bibliát Guttenberg találta fel.
Anonymus III. Béla névtelen jegyese volt.
A XVIII. századi főurak palotakertjei tele voltak szépen nyírt szökőkutakkal.
A baktériumokról: Van mikroszkopikus, ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható.
A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek maguk elé.
A nemzetiségi iskolákba több ajkú diákok járnak.
Nyáron nő a kalapos gomba, télen a kucsmagomba.
Villon fő műve az Ótestamentum.
A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda...
II. József, a vaskalapos király Mária és Terézia fia volt.
A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá.
Barbarossa seregében kitört a pestis, amely elől maga a császár is csak álruhában tudott menekülni.
Ady Boncza Bertalant vette feleségül.
Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.
A kőolajat kövekből sajtolták.
Eötvös József többek között Budán született.
Csapadékfajta: lisztharmat.
A cápa jellemzése: Embert nem eszik, de nem lehet benne bízni!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
|
|